DriverPack Solution DVD Edition İndir – Full Türkçe v17.7.101

DriverPack Solution DVD Edition full indir

DriverPack Solution DVD Edition, programın güncellemiş sürümü olan bu Driver ile sürücüleri otomatik olarak tespit ederek bilgisayarınıza yükleyebileceksiniz. Program bilgisayarınıza uygun olan sürücüleri seçerek diğer sürücülerle karşılaştırır ve otomatik olarak yenilenmesini sağlar. Daha çok windows 10 için yeni özelliklerle optimize edilen DriverPack programı tüm sürücüleri her 5Dk’da bir bilgisayara kurar. Sisten yöneticileri ve ev kullanıcıları için ideal olan bu programı indirip Anakart, ses kartı, video kartı, ağ kartı, Wi-Fi, kart okuyucu, CPU, giriş cihazları, monitör, yazıcı, tarayıcı gibi birtakım alanlar üzerinde güncellemeler yapabileceksiniz.
Desteklediği Diller: Türkçe, İngilizce, Rusça, Ukraynaca, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Azeri, Felemenkçe, Litvanya.
Desteklediği Donımlar: Acer, ASUS, HP, Dell, MSI, Samsung, Toshiba, Sony, Lenovo, Fujitsu, Fujitsu Siemens, eMachines, Packard Bell, Clevo, BenQ, Dizüstü, IBM, Apple, Intel, LG, Compaq, Depo, NEC, Gericom, Matsushita…



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski